Vælg en side

Teamcubate har på 2 år fået en forretning med over 60 fastansatte konsulenter for en række kendte startups og scaleups i både Danmark og udlandet. Agilio har hjulpet Teamcubate med at bygge website og visuel identitet.

Teamcubate rekrutterer medarbejder i Serbien som outsourcing for danske virksomheder.
Med en simpel og let designstil har Agilio for Teamcubate bygget site og visuel identitet.

Serbien og Vestbalkan er i forhold til adgang til kandidater og talent inden for IT-udvikling et af bedste områder i Europa. Teamcubate har siden 2017 rekrutteret udviklere her for et række velkendte virksomheder, såsom Luggagehero, Winefamly, Ocast, Good Monday, m.fl. I dag har Teamcubate på deres kontorer i Beograd og Novi Sad over 60 fuldtidmedarbejdere.

Fra begyndelsen var strategien bag Teamcubate at se på rekruttering til virksomheder ikke kun ud fra en bestemt vertikal, som tilfældet er for mange virksomheder i outsourcing-branchen. I stedet har Teamcubate en holistisk tilgang. Kort og godt bygges der virksomheder med både udviklere, supportere, finansielle medarbejdere, forretningsudviklere og så videre.

Senest har Teamcubate tilføjet freelancere som et forretningsben, idet selskabets kunder efterspurgte testede medarbejdere som var og er svære at finde på self-service-platforme som Upwork. Som en del af Teamcubates koncept har man altid en ‘matcher’ tilknyttet, der sikrer at den rette virksomhed møder den rette kandidat til jobbet.

Senest har Teamcubate haft succes med at arbejde med en række danske virksomheder inden for e-commerce, eksempelvis inden for teknologier som Shopify og Magento.

Hvis ud vil høre mere om hvordan Agilio også kan hjælpe din virksomhed med at opnår resultater online, så kontakt os her.