Vælg en side

Som et projekt i Agilio har vi oprettet et kontorhotel på Kronprinsessegade 26 i København.

Ud over bureauet driver Agilio også kontorhotellet Dayhub på Kronprinsessegade 26 i København. Fra kontorhotellet har lejere fra de flotte private kontorer udsigt til Kongens Have og Rosenborg Slot – og er kun en kort gåtur fra livet omkring Gothersgade, Kongens Nytorv og Nørreport.

I dag breder kontorhotellet sig over to etager i hovedbygningen, den gamle hestestald i sidebygning samt kælderlokalerne.

Privat kontor

Blandt beboerne i Dayhub er en bred sammensætning af tech startups, fintech-virksomheder og webshops. Der er en lækker frokostordning, og virkelig pænt møblerede private kontorer til en fair pris.

En bygning med historie

Som en sjov anekdote kan nævnes at bygningen Kronprinsessegade 26 blev brugt som kontor af admiral lord Horatio Nelson. Lord Nelson er kendt for at have givet Danmark et af sine mest svigende nederlag i forbindelse med Slaget på Redden 2. april 1801. Så lokalerne emmer af historie.

Gratis mødelokaler

Som en del af pakken har alle lejere i Dayhub Kronprinsessegade 26 adgang til smukt indrettede gratis mødelokaler på hver etage i bygningen. Lejere fortæller, at mødelokalerne og de smukt indrettede fælleslokaler er et godt aktiv i forhold til møder med kunder og samarbejdspartnere.

Parkeringspladser

For pendlere, der bor uden for city, er der en god mulighed for at tilkøbe en privat parkeringsplads i baggården, hvor der er 7 parkeringspladser dedikeret til Dayhubs lejere.

Du kan tage fat i Julia på js@dayhub.dk (mobil 20640366) hvis du er interesseret i at høre om mulighederne for at få adresse på Dayhub Kronprinsessegade 26.